S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Srovnání finančních nákladů

Látkové pleny

 

6 ks plen AIO 2130 Kč
4 ks svrchní kalhotky 1308 Kč
5 ks kalhotk. plena 2120 Kč
10 ks bamb.vkl.pleny 960 Kč
Náklady na praní * 2400 Kč
Celkem 8 918 Kč

Jednorázové pleny

Náklady 25 550 Kč**

 

*  vodné, stočné, elektřina, prací prášek po dobu 2 let

** náklady na nákup uváděné maminkami používající jednorázové pleny po dobu 2 let (při přebalování 6-7x za den, při ceně pleny 5 Kč/ks)

Jedná se o mé vlastní propočty, náklady jsou počítány za dobu 2 let

ÚSPORA S NAŠIMI LÁTKOVÝMI PLENAMI MŮŽE BÝT AŽ 15 000 Kč

 

 

Spolupracujeme

 

 

 

 

 


HODNOCENÍ A DOTAZY

 

DALŠÍ RADY A ZKUŠENOSTI SI MŮŽETE PŘEČÍST V PŘÍBĚZÍCH NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ

http://www.gagapleny.cz/gagapleny/6-PRIBEHY-ZAKAZNIKU

 

NEBO NA NAŠEM FACEBOOKU

http://www.facebook.com/pages/GaGa-pleny/197753253689601

 

Mezi naše zákaznice patří i moderátorka Martina Hynková Vrbová     a         herečka Jana Stryková

 

14.4.2017

Dobrý den, ráda bych se zeptala. kde se vaše plínky vyrábějí? Děkuji, Martina Novotná

Dobrý den, paní Novotná,
naše pleny si navrhujeme sami za pomoci maminek, které nejprve testují naše navržené a vyrobené prototypy, a dle jejich připomínek se upravují do finální podoby a poté jdou do prodeje. Nyní jsme ve fázi příprav dalšího nového produktu, průběh  testování můžete sledovat na našem facebooku, kde bude i samotná výzva k přihlášení do řad testujících. Samotné šití plen si zadáváme v naší nasmlouvané továrně v Hongkong, s kterou máme velmi dobré zkušenosti.Kvalita prověřená maminkami je tedy zaručena :-) Pleny mají atesty pro děti do tří let a jsou testovány přímo továrnou, tak i námi v certifikačním centru v České republice. Hezký den. Petra

 

 

21.3.2017 facebook

Pani Petko, tak uz latkujeme.
Sice jen dva dny, ale i tak vidim velikansky rozdil mezi pamperskami a plineckami od Vas!
V porodnici jsme meli hovinka vsude, spatne se umyvalo, malinka mela zarudly zadecek a ten material des!
Tesila jsem se domu az vymenime a jsem naprosto spokojena! Ta savost vkladacek a celkove moc pohodlne a rychle prebalovani.
Tak jak jsem se bala, tak rozhodne ted niceho nelituji
Urcite budeme dokupovat dale!
Dekuji moc i za malou a jeji zadecek!
Jste skvely!!!

 

16.3.2017

Dobrý den, používáme Vaše plínečky a jsme nad míru spokojení. Navzdory tomu, že jsem ještě před narozením holčičky myslela, že budeme nejraději používat pleny typu AIO, tak jsme nakonec zkončili u svrchních kalhotek a vkládaček. To nám vyhovuje mnohem více. Ráda bych si od Vaší značky zakoupila i plenkové plavky a tak bych se chtěla zeptat, zda plánujete do nabídky přidat ještě nějaký další vzor v blízké budoucnosti? Děkuji za odpověď. Kateřina

Dobrý večer, jsme rádi, že jste s našimi plenami spokojená. Co se týká nových vzorů u plavek, prozatím je nemáme v plánu.
Hezký zbytek večera. Petra S.

 

1.2.2017

Dobrý den, budete mít v nabídce také nepromokavou taštičku se vzorem LESNÍ? Děkuji, s pozdravem Hrdinková

Dobrý den, prozatím ji máme v plánu během jara/léta. Nyní to však nejsem schopná slíbit, bude záležet na dostupnosti látky. Hezký den. Petra

 

26.1.2017

Po delší době používání plínek gagas jsme spokojení a nemáme výhrad. Pleny splnily naše očekávání a ráda doporučuji dalším. Monika

 

11.1.2017 email

Dobrý den,

děkuji za rychlé doručení balíčku. Objednávala jsem poněkolikáté a vždy bylo vše druhý den u nás. S plenami jsem moc spokojená, značek mám několik, ale k vaší se vracím nejradši. Velmi jsem si oblíbila svrchní kalhotky a kalhotkové pleny, přestože jsem si myslela, že budu používat jen aio.

Chtěla bych Vám poděkovat, za rady před nákupem (po chatu), jsem ráda, že jsem nenakoupila jen ty, protože se s nimi opravdu přebaluje častěji a méně sají.

Děkuji za full servis před, při i po nákupu a přeji spoustu spokojených zákaznic.

Míša

 

 

4.1.2017 email

Dobrý večer, Petro,

plenky a spol už mám doma a vše je skvělé. Konečně jsem pochopila, jak to asi bude fungovat a co se s čím kombinuje. Nejlepší je to prostě vidět a ošahat si to. Jelikož se bojím, že po porodu nebudu mít čas si něco přiobjednávat a vyzvedávat, vymýšlím, co budu asi tak potřebovat, aby mi to stačilo na pokrytí tak 5dnů. A mimčo si pak prostě bude muset zvyknout:-D. Takže to dám co nejdříve do kupy a pošlu další objednávku:-). Rychlost opravdu úžasná!!!
Moc děkuji
Klára Bártová

 

 

5.12.2016

Dobrý den,plenky super,jen škoda nepraktičnosti AIO:-( jak se častěji perou,tak membrána PUL už začíná slábnout a prosakuje a to nosíme teprve půl rok:-( jinak spokojenost:) Daniela

Nejedná se o slábnutí zátěru, ale plenu AIO je třeba více dovycpat. Jak uvádíme i na našich stránkách, nevýhodou AIO je nižší savost a je třeba ji zvyšovat dalšími savými jádry, případně častěji přebalovat.

 

4.12.2016

Mockrát děkuji za rychlé dodání i super plavečky. V bazénu obstály na jedničku i s nehodou :-) Eva

 

23.11.2016

Nemuzu jinak,nez se podelit. Dodani objednavky na 1*,plinky vyborne,podlozka krasne velka,jsem moc spokojena. S vyrizenim reklamace by se mely jine obchody inspirovat. Nejen,ze probehlo vse belmi rychle, plinka byla opravena,ale jeste mi bylo automaticky vraceno postovne. Hodnotim vas na 1* po vsech strankach a jeste jednou dekuji. Jana

 

4.11.2016

Moc vám děkuji za velmi rychlé dodání (v pondělí objednáno, v úterý už jsem měla plínky doma :-)), skvělou komunikaci i ochotu vše vysvětlit. Chatování v půl jedenáctý večer provozuje málokdo. Zboží je luxusní. Zdraví spokojená zákaznice Jana Jana

 

29.8.2016

Právě jsem zadala čtvrtou svou objednávku a tak by asi bylo vhodné napsat hodnocení. O Gagas plenách jsem se dověděla z pořadu Sama doma. Musím uznat, že největší dojem na mě udělaly veselé vzory plenek, ekonomický a v neposlední řadě ekologický zisk. Startovací sadu střední a nějaké doplňky (přebalovací podložky, pytel na pleny...) jsem objednala ještě v těhotenství a těšila jsem se, jak začnu hned po návratu z porodnice látkovat. Počátky byly trochu rozpačité. Novorozeneček při přebalování hodně křičel a já nešika bojovala s utahováním kalhotek. Následovaly časté "nehody" s protečením. Navíc měla malá problém s ublinkáváním a zadeček byl v látkové pleně vždy výše než hlava. Tak jsme si dali s látkováním pauzu a využili hromadu darovaných jednorázovek. Používali jsme je asi týden a já se zhrozila, kolik odpadu jsme za tak krátkou dobu vyprodukovali. :-o Navíc při vyšetření kyčlí nám bylo doporučeno široké balení, tak jsme opět u "gagasek". Jsem už zručnější, dceruška si na přebalování zvykla a "nehod" s protečením je poskrovnu. Přebalit zvládá i manžel. Údržba plenek i kalhotek je jednoduchá, schnutí teď přes léto rychlé. Oceňuji rovněž přebalovací podložky, bambusové žínky, pytle na pleny a vložky do podprsenky. Jsem ráda, že jsem Vás objevila a nakoupila zrovna Vaši značku. Přeji spokojené zákaznice a zdravé zadečky malých klientů. :-)Táňa V.

 

21.7.2016 email

Dobry den,

uz jsem se nemohla dockat :-) ...
Nastesti je leto a teplo, a malej tu muze byt "jen tak" a ja se muzu kochat jeho krasnym zadeckem :-).
Dekuji moc a moc za vas cas, vase rady a vysvetleni, diky vam jsem konecne zacala.

Pekny den, J.

 

28.6.2016

Ahojda Musím říci, že jsem netušila, když jsem si před 6 měsíci v těhotenství četla článek o gaga plenkách, že mě tak uchvátí. Za prvé se mi strašně líbí těch spousta vzorů, a za druhé jsou prostě perfektní. Doporučuji všem kdo chtějí ušetřit a hlavně doporučuji přímo tuto značku.  Ivana

 

23.6.2016 email

Velké DÍKY za úžasný rady a pomoc se sestavením výbavy. Vše dcerce krásně sedí, je to jako nábytek na míru :-D Držím vám palce v dalším rozvoji. Vaše spokojená zákaznice Petra

 

14.5.2016

Malemu je pul roku a od narozeni latkujeme s Gaga plenkami. Oproti ocekavani mi lepe nez AIO vyhovuji svrchni kalhotky+plenka bambusovomikrovlaknova+separacka. Latkovani je je jednodussi nez jsem cekala. Kvuli tomu jsem si take poridila susicku a stoji to za to, protoze plenky jsou suche za par od hodin a nemusim se s nimi veset na snuru, tudiz uz oproti papirovym plenkam nestravim plenkovanim o skoro nic vice casu. Hlavne me tesi ta tuna odpadu, kterou nevyprodukuji papirovymi plenami Jsem spokojena, marie

 

14.3.2016 facebook

Milá paní Petro a GaGáčci.
Chci Vám tímto poděkovat za skvělé pleny a další bezva věcičky které nabízíte.Mám skoro všechno a ještě jsem se nově rozhodla pro Kalhotkové plenky,tak jsem na ně moc zvědavá.Jestli se v noci osvědčí,tak náš malý bude z 98%nadšený "látkováček".
Ještě jednou velké díky a hodně nápadů a zdraví Vám všem přeje spokojeně látkující maminka Martina P.

 

11.3.2016 email

Dobrý den,


k Vašim plenkám jsem se dostala náhodou, vyhrály ale suverénně nad ostatními testovanými, a po dvou měsících používání jsem s nimi pořád strašně moc spokojená. Syn roste rychle, a tak nám brzy přibudou ještě další  větší "svrchňáčky". Chtěla jsem touto cestou poděkovat, a pokud Vám to pomůže, pošlu Vám i svůj příběh s fotkou. Denisa Fischer

 

 

8.3.2016

Dobrý den, chtěla jsem se ujistit, zda opravdu mohu sušit celou plenku AIO v sušičce, tj. nejen savou vkládací vrstvu? Děkuji

Dobrý den, plena může do sušičky celá. Je však nutné dodržet prací symboly - tj. sušit na chladný nebo šetrný (jemný) program a počítat s tím, že v sušičce se pleny rychleji opotřebují než běžným sušením. Samotné kalhotky schnou velmi rychle.                                                                   Hezký den. Petra

 

4.3.2016

 

Když jsem se o těchto plenkách dozvěděla, nebyla jsem ještě ani těhotná a už jsem věděla, že chci látkovat :) Náš prcek snese papírovou plenu, ale nejradši má tu látkovou :). Vždyť je taky o dost hezčí :). V těchto plenkách vydrží spát i 6 hodin :).
Jsme moc spokojení :)
Adéla a Kryštůfek

 

 

3.3.2016

Dobrý den, paní Petro. Chtěla bych Vám touto cestou moc poděkovat za všechny rady, které jste mi poskytla. Otravovala jsem Vás v pro Vás velmi psychicky náročném období a Vy jste se mi i tak plně věnovala, přestože Váš Filípek zrovna bojoval o život. Moc si toho vážím a přeji Vám i celé rodině hodně zdraví a sil. S výrobky jsem maximálně spokojená, s oblibou doporučuji dál.                     Janina z Prahy :-)

 

20.2.2016

Dobrý den. Chtěla bych Vás pochválit. V těhotenství jsem se rozhodla, že budeme látkovat díky Vašemu rozhovoru v ČT, začala jsem si pak zjišťovat více informací a postupně jsem nakupovala výbavu - sešly se mi různé značky a kombinace systémů přebalování. Po porodu jsme začali látkovat a postupně jsme zjistili, že nám ze všech značek nejvíce vyhovuje právě ta vaše! Gumičky v kapsovkách jsou opravdu super, takže malému krásně seděly od narození! Jsem moc ráda, že jsem si je u Vás koupila a kdybych věděla před porodem co vím dnes, tak ani jiné nekupuji :-) Jsou opravdu super a jsem ráda, že je mám. Děkuji. Pěkný den. Gabriela Koudelková

 

10.2.2016

Oceňuji velmi rychlé dodání, úžasné vzory i funkčnost plen. Doma máme několik značek kalhotkových plen a z vašich jsem unešena. Savost je úžasná a materiál velmi příjemný. Konečně jsem našla kalhotovku celou z BAMBUSU, konkurenční úpletové se velmi rychle opotřebují. AIO hodnotím také velmi kladně, jen originální vkládačky jsou málo savé, ale chápu, že jejich výhodou je rychlejší sušení. Od AIO jsem neočekávala velkou savost, k dr. je využíváme maximálně a děláme parádu. Doufám, že budou brzy v prodeji i testované plavečky :-)                   Lenka

 

24.10.2015

Zásilka od Vás byla skvělá, rychlá,  je to prostě úžasné. Neznala jsem to, doporučila jsem kamarádce. Jsme všichni moc spokojeni a máme radost.                                                                    Děkuji Věra Blechová

 

15.10.2015 email

Před narozením dcery Valentiny jsem si s přecevzetím zodpovědné matky šetřící životní prostředí  pořídila spoustu látkových plen různých značek. Ani jednu jsem ale nepoužila, zkrátka jsem si na látkovky nakonec netroufla. A tak jsem pleny s pocitem studu uložila zpět do šuplíku. Po narození našeho benjamínka Matyáše jsem si dodala kuráž a začala! A překvapení: jde to docela snadno!!
Děkuji za GaGa\'s pleny, které patří k našim nejoblíbenějším. Je na ně spolehnutí, neprotékají a rychle schnou. Navíc jsou veselé a Matyášovi sluší-:)
Martina Hynková Vrbová
moderátorka Sama doma a Retro


 

8.10.2015 email

Dobrý den,
dnes jsem dostala další objednaný balíček i s milým a nečekaným dárečkem a už jsem se konečně dokopala k tomu, že Vám napíšu pochvalný email :-)
Dlouho jsem váhala, jestli si pořídím kalhotkovou plenu, jestli ji vůbec budu potřebovat. No objednala jsem si jednu na zkoušku a jsem unešená :-) opravdu vydrží celou noc a to dokonce i bez té vkládačky, která je součástí. Dcerce jsou 4 měsíce, tak jestli bude později učuranější, přidám ještě vkládačku.
Taky mám výborné zkušenosti i se svrchními kalhotkami (menší velikost). Malá měla několik dní průjem a nepropustily absolutně nic (narozdíl od jednorázovek nejmenované značky). Pecka!
Jsem moc spokojená se zbožím i Vaším přístupem k zákazníkům a všude Vás jen chválím :-)
Přeji krásný den. Lenka R.

 

 

25.9.2015 z fb

Maminka Zuzka, která testovala i původní prototyp, nám napsala:


"Nová kalhotková plína mě příjemně překvapila. Změn oproti testovanýmu prototypu je hodně a všechny hodnotím velmi kladně. Plínka vydrží v pohodě celou noc (je opravdu hodně savá), krásně sedí, je jedna z nevětších a sedí na ni všechny svrchní, co máme. Jakmile bude více času, nafotím a sepíši porovnání jednotlivých kalhot. plín, které máme. O vánoční dárek už mají babičky postaráno Laughing"

 

 

 

9.9.2015

Milá Petro,

děkuji opět za skvělý nákup, Vaše plínky jsou úžasný. Z malého se stal větší učůránek a tak jsem byla již netrpělivá na Vaši novou kalhotovku. Prozatím byla praná jednou a vydržela celou noc! Úžasný! Vkládačka vevnitř je dostatečně široká (oproti konkurenčním, který mám) i mnohem silnější, pojme toho opravdu hodně. Musím přiznat, že jsme nadšený. Chválím kompatibilnost patentek s jinými značkami. Vaše all in one jsou suprový, ale s jako každými aio se musí častěj přebalovat a to u kalhotovky odpadá. Mile mě překvapilo, že opravdu vyhovují i jiným svrchňáčkům než Vašim. Chtěla bych Vám moc poděkovat a budu šířit osvětu i Vaše plínky dál :-)

S pozdravem, Vaše spokojená zákaznice Zuzka

 

5.9.2015

Pěkný den, očekáváme s manželem naše první minimko, holčičku, a určite zkusíme Vaše gaga´s plínky... Prosím o radu - mám objednat AIO se suchým zipem nebo druky? Co více vydrží? Mám objednat minky nebo hladké? - hladké máte nyní hezčí "holčičí" vzory ;-), jsou ale minky příjemnější na dotek? ... Děkuji - děkujeme moc předem za odpověď, Iveta Glimmer

Dobrý den,děkujeme za dotaz. Každá maminka dává přednost něčemu jinému. Patentky jsou odolnější, větší dítě si je hůře samo rozepne, ale mqnipulace může někomu (oproti suchému zipu) připadat složitější. Suché zipy jsou jednodušší v zapínání, rychleji se opotřebují a zanáší se a větší dítě si je může zvládnout samo rozepnout.
Povrch minky i hladký jsou z hlediska funkčnosti stejné. Rozdíl je pouze v povrchové úpravě látky (minky je s chloupkem). Výběr tedy záleží na Vás :-) Hezký den. Petra

 

24.7.2015 facebook

Dobry den Petro,

rada bych Vam jeste jednou podekovala za zaslani plenek a predevsim darecky, ktere jsme k tomu dostali.
S plenkami jsme se to uz vice-mene naucili (i kdyz obcas se nam jeste nejaka "nehoda" stane, ale chce to vydrz a hlavne cvik). Emotikona smile
Uprimne musim rict, ze jsem se nakonec zkamaradila vic s (vice obavanymi) kalhotkami + plenkami nez s AIO. Ale verim, ze i to casem dotahneme do dokonalosti. Emotikona wink
Manzel me take pochvalil a dokonce se plenkami chlubi vic nez ja. Emotikona smile Ze vzoru jsme take nadseni, a neustale resime dilema: "tak jakou vezmeme tentokrat".

Jeste jednou za vsechno moc dekuji a verim, ze jiz brzy budeme zase neco nutne potrebovat.

Do te doby Vam preji krasne leto.
A pokud jste jeste s pupikem, tak at ty vedra dobre snasite.

Krasny den,
Martina

 

27.6. 2015 email

Dobrý den, zakoupili jsme si u Vás kompletní sadu Vašich plen a byli jsme si je i u Vás osobně vyzvednout.

Já i můj manžel jsme měli z osobního setkání s Vámi velmi dobrý dojem (taky jsme Vás poměrně dlouho zdrželi :-)

Po návratu z porodnice, odkud jsme si přivezli krásného chlapečka Františka, jsem se nemohla dočkat, až ho přebalím do Gagaplen.
Z těch jednorázových, co jsem musela používat v nemocnici se už začínal opruzovat a když jsem ještě k tomu viděla, kolik jich spotřebuje, byl to dost nepříjemný pocit, že produkujeme tolik odpadu. A o případných ekonomických nákladech ani nemluvě, na Vašich stránkách uváděná čísla by určitě dost převýšily.

Ze začátku jsem měla trochu strach, že zabalení do pleny bude složitější než u těch jednorázových, ale bylo to přesně naopak. Nejsem ještě příliš šikovná matka a při přebalování se mi občas stalo že do rozbalené použité pleny se miminku přilepila kůže, a když jsem je při kontrole opakovaně rozlepila, tak lepítka přestávala fungovat (a podotýkám, že jsem měla zakoupenou dražší značku).
Jakmile jsem naměřila délku nohaviček a u všech plen si to připravila, šlo to rychle a pracovalo se mi s nimi perfektně. A po opruzení už není ani památky.

Takže na závěr: jsem velmi spokojená a všude dělám osvětu a doporučuji Vaše výrobky.

P.S. Při osobním setkání jsme se také bavili o tom, že budete potřebovat nějaké "testovací jezdce" na vývoj dalších výrobků. Pokud tedy potřebujete, měla bych zájem s Vámi spolupracovat.

S pozdravem Mgr. Šárka Chrpová

 

4.7.2015

Dobry den,potrebovala bych poradit.Chtela bychkoupit vkladaci plenky pro rocni dite a vubec nevi kolik jich mam vlastne poridit a nlavne se v ton systemu moc nevyznam,potrebuji tedy jedny ty svrchni,nebo vice a zvlast se kupuji pak ty plenky dovnitr?Moc dekuji za odpoved. Miluše Polešáková

Dobrý den, paní Polešáková,

zapomněla jste vyplnit email. Ozvěte se nám na email info@gagapleny.cz. Poradíme Vám indivudiálně dle Vašich požadavků  a potřeb. Hezký den. Petra

 

16.6.2015

Dobrý den,

díky za super vyřízení, rady i nádherné a hlavně FUNKČNÍ pleny. Díky regulovacím gumičkám je vše hezky utěsněno, v pase je nutné hodně pleny utáhnout, aby nic neprotékalo. Přebalujeme po 2 hodinách s AIO, po 3 se svrchňáčky. Vše jsem se poměrně rychle naučila. Už se těším na novou kalhotovku a velmi chválím velkou a skladnou přebalovací podložku.                                                                              Markéta

 

10.6.2015 email

Dobrý den,

vážně neuvěřitelná rychlost, balíček už je pod střechou :-).
Vše je naprosto super, už ted je mi jasné, že si pohlídám kočky a packy a určitě nezůstane jen u nich :-).

Moc a moc děkuji a přeji hodně dalších spokojených zákaznic.

Lenka Vodrážková

 

23.5.2015 email

Dobrý večer,

tímto emailem by jsme Vám chtěli poděkovat za skvěle poskytnuté služby a posíláme s manželkou jednu velkou pochvalu. Nečekali jsme, že objednávka proběhne tak rychle. Z plenek jsme nadšený.

Hezký večer,
Berko P.

 

Dobrý den, chtěla jsem se ještě jenom zeptat, zda by stačilo koupit třeba 12ks aio plen a 10ks vkládacích bambusových?? děkuji a hezký den Zuzana

Dobrý den, osobně bych nedoporučovala dělat výbavu jen z AIO. Lépe je kombinovat, každý ze systémů má své výhody. AIO jsou velmi jednoduché, ale nepatří k nejsavějšímu typu pleny. Hezký den. Petra

 

Dobrý den, gagáčky, chtěla bych velmi pochválit profesionální přístup a ochotu celého obchodu. Jsem nadšená ze svrchních kalhotek, které perfektně sedí a jsou kompatibilní s jinými značkami, což je pro nás velké +. Je opravdu vidět, že vše navrhují maminky, samotné uživatelky. Ráda vás budu doporučovat dál a přeji hodně úspěchů a spokojených maminek. Miri

 

Dobrý den, chtěla bych začít s vašimi plenkami, za měsíc a půl se nám má narodit dcera a už bych si chtěla nějaké pořídit. Mohli byste mi prosím poradit jaký počet a co bych si měla pořídit?? Vůbec nemám představu. Děkuji přeji hezký den Zuzana

Dobrý den, Zuzko. Do začátku bych Vám doporučila zakoupit střední startovací sadu, kde si můžete vyzkoušet více systémů a poté se rozhodnout, který Vám nejlépe vyhovuje a dokoupit jej. Co se týče potřeb k přebalování (nejsou nutností k samotnému používání plen), doporučila bych Vám cca 2x přebalovací podložku, 1x pytel na pleny, 2x síťku, bambusové separační pleny (pro vyzkoušení 1 roli). Pokud jste z Prahy nebo okolí, můžete ve středu 20.5.2015 navštívit náš stánek ve Žlutých lázních na akci S kočárkem Prahou, se vším Vám rádi poradíme. Hezký den. Petra

 

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli bude v letošním roce možné, Vás potkat na nějakém veletrhu nebo akci, kde by si člověk pleny osahal a vyzkoušel na "vlastní kůži"? Moc děkuji a přeji krásný den :-) Tereza

Dobrý den, Terezo. Ve středu 20.5. budeme mít stánek na akci S kočárkem Prahou ve Žlutých lázních. Zde bude možno vše prohlédnout, vyzkoušet i zakoupit. Pokud máte zájem vidět konkrétní vzory, napište nám na email info@gagapleny.cz. Hezký den. Petra

 

Dobrý den, chci se zeptat, zda se v dohledné době nebudou přidávat iiné vzory svrchních kalhotek ve velikosti M-XL s patentky (suchý zip nám nevyhovuje). Chtěla bych aspoň troje - bílá duhovka se mi líbí, černá duhovka moc ne a jiné vzory nemají patentky. A druhý dotaz: Kolikatery tréninkové kalhotky doporučujete koupit pro odvykání chlapečka na nočník? A nebude více vzorů tréninkových kalhotek? Mockrát děkuji.                                                                                                        Jana N.

Dobrý den, Jano, nové vzory na patentky u svrchních ani tréninkových kalhotek prozatím neplánujeme. Co se týká množství tréninkových kalhotek, optimální výbava je cca 3 kusy. Hezký den. Petra

 

22.4.2015 z FB

Dobrý den, musím Vám napsat, že jsem naprosto v šoku, ale v tom nejlepším slova smyslu. Ani ve snu by mě nenapadlo, že v pondělí obědnám a už ve středu se budu rochnit v nádherných plenkách. Jsou prostě božíí. Děkuji Vám ještě jednou za super přístup a ochotu a nepřekonatelnou rychlost vyřízení celé zakázky, teď mě jen mrzí, že jsem jich nevzala víc Děkuji, děkuji.                                                      Micahela

 

Dobrý deň, kedy budu prosim Vás (približne) skladom plienky AIO - hladký povrch - Dúhovka bíla. Ďakujem. Erika

Dobrý den, Eriko. Během dnešního dne bude Duhovka na patentky naskladněna. Hezký den. Petra

 

Protože jsem začala pleny používat až dnes a nikde jsem se nedočetla, jestli se miminko v plenách nepřehříva ,tak bych se ráda zeptala Vás ,jak to je?Mám chlapečka a nerada bych, aby se mi v plenách přehříval...působí na mě hodně teple.                                                                                Lucie

 

Dobrý den, Lucie. U látkových plen je naopak prokázána nižší teplota (o cca 1,1°C), než je tomu u plen jednorázových. Přestože je látková plena složená z několika vrstev, studie prokázaly vyšší prodyšnost oproti jednorázovým plenám. Samozřejmě je důležité včasné přebalení, ale to platí pro pleny látkové i jednorázové. Hezký den. Petra

 

25.3.2015

Chtěla bych moc poděkovat za tyto úžasné pleny. Nejraději bych koupila úplně všechno co tu je. Přebalováni mě baví a dokonce se na to i těším. Mam i jiné značky plen,ale žádné nesedí jako tyhle. Navíc žiji v zahraničí,kde látkové pleny vůbec neznají,a tak dělám parádu kde se dá. Taky bych chtěla moc poděkovat paní Sýkorové,že se o své zákazníky tak skvěle stará- opravdu klobouk dolů. Jen mi tady v nabídce chybí plavky,musela jsem ke konkurenci :(                                                    Hana Tasdemir

 

Dobrý den,
moc díky za rychlost, milou komunikaci a bezvadnou podložku (clamp) (clamp) (clamp)
Mějte se moc hezky,                                                                        Zuzana (Y) (Y)

 

 

AIO, svrchní kalhotky i bambusové vkládačky používáme déle než půl roku a všechny produkty hodnotím velmi kladně. Pleny dělají malý zadeček, s bambusovou vkládačkou bezvadně sají a nastavení gumiček kolem nožiček je výborný nápad. Stačí správně utáhnout a neproteče ani kapka :-) Svrchní kalhotky mají kapsu na uchycení vkládačky, takže s nimi zvládá přebalit i tatínek (ikdyž AIO má radši:-)). Bamusové vkládačky oproti konkurenčním vůbec nehrubnou, ty budu ještě určitě dokupovat. V neposlední řadě chválím velmi rychlé dodání a profesionální přístup obchodu!                                                  Jana

 

Dobrý den. Ctěla bych se zeptat jak je to s plenami AIO- když je plena počůraná tak se dá celá vyprat,nebo stačí jen vyměnit vložku?? Nemám žádnou zkušenost s látkovými plenami,ale malý má 11 měsíců a už 2měsíce ho posazuji při každém přebalení na nočník a skvěle se nám to daří- takže do pleny ani moc nenačůrá a kaká už JEN na nočníček:-) Ivana

Odpověď: Dobrý den, každá maminka má svůj systém. Některé mění vkládací pleny a kalhotky u AIO používají opakovaně. My doporučujeme prát celou plenu AIO po každém použití (z hygienických důvodů). Výměnu pouze počůrné vkládací pleny doporučujeme u varianty svrchních kalhotek. Kalhotky stačí něchat provětrat a použít opakovaně. Hezký den. Petra

 

 

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velkou výbavičku plen si mám pořídit. Doma mám od jiné značky kalhotky na klasické bílé pleny. Ale gaga plenky si chci pořídit, jelikož jsou o dost praktičtější. Je tedy vhodné si koupit třeba 10 ks AIO plen, k tomu dokoupit 10 bambusových vložek a třeba jen 3 svrchní kalhotky? Pokud to dobře chápu, tak mohu bambusovou vložku extra vložit ještě do plen AIO? Moc děkuji :)

Odpoveď: Dobrý den, určitě bych Vám doporučila kombinaci AIO a svrchních kalhotek. AIO nepatří k nejsavějšímu druhu plen a tak je vhodné využívat i svrchní kalhotky společně se savou vrstvou (vkládací pleny, čtvercové, kalhotkové apod.) Vkládací pelny můžete vložit do AIO i svrchních kalhotek. Myslím si, že Vámi uvedený počet je dostačující. Svrchní kalhotky nemusíte prát po každém použití (stačí nechat provětrat a použít opakovaně). Pokud budete potřebovat něco upřesnit, klidně se ozvěte :-) Hezký den. Petra

 

 

příspěvek z FB

Nejlepší plenky pro našeho miláčka! Jen škoda, že jsem je začali používat až v roce. U druhého prcka s nimi začneme hned! Moc děkujeme za tak skvělé plínečky!!! Magda

 

 

Dobrý den, uvažuji o zakoupení vašich plenek. Jen jsem trochu zmatená z jedné věci. Vlevo na webu uvádíte srovnání nákladů s jednorázovkami a je tam příklad nákupu: 12 ks plen AIO 4188 Kč 2 ks svrchní kalhotky 638 Kč 10 ks bamb.vkl.pleny 960 Kč Nejdřív jsem si myslela, že si pořídím buď pleny AIO nebo svrchní kalhotky + vkládací pleny. Je to tak? Nebo se svrchní kalhotky mají dávat i přes pleny AIO? Pokud jsou dvě varianty - do které jít, pokud nehledím na cenu? V čem jsou plenky AIO lepší, než svrchní kalhotky+vkládačky? Díky za vysvětlení :-) Lenka

Odpověď: Dobrý den, Lenko, přes AIO se již žádné svrchní kalhotky nedávají, jedná se o dvě různé varianty. Z osobní zkušenosti bych doporučila kombinaci obou systémů. Svrchní kalhotky s vkládacími plenami jsou vhodné na noc a pro "učůranější" děti. Pleny typu AIO jsou velmi jednoduché v použití (srovnatelné s jednorázovými plenami). Jsou vhodné pro návštěvy lékaře, přebalování tatínky i babičkami. Velkou výhodou jsou nastavitelné gumičky kolem nožiček a nepropustná kapsa, která udržuje zadeček v suchu. Nevýhodou je nižší savost a potřeba častějšího přebalování. Nejsou to takoví "držáci" jako svrchní kalhotky s např. extra savými bambusovými vkládačkami. V případě dalších dotazů Vám ráda poradím. Hezký den.P.S.

 

Moc děkuji za super komunikaci a rychlé zaslání řebalovacích podložek. Jsou na dotek velmi příjemné a doufám, že splní funkci :) ...a přece mám výtku - jsem zklamaná, že šijete v Číně...Vaše konkurentky, prodávající cenově srovnatelné výrobky šijí v ČR a upřímně píši, že kdybych věděla, že šijete v Číně, koupila bych tam, kde podporují domací ekonomiku (klidně bych i připlatila). Vendula

Odpověď: Dobrý den, jsem ráda, že jste s podložkou spokojená. Naše podložky patří k největším na trhu, takže jsou, oproti jiným, vhodné i pro větší děti.  Výrobky si navrhujeme sami za pomoci testujících maminek a dle jejich požadavků měníme produkty do finální podoby, která jde do výroby. Samotná výroba probíhá v naší nasmlouvané továrně v Hongkongu. S kvalitou, provedením i vstřícností jsem spokojená mnohem více než v ČR, proto jsme zvolili tuto možnost. Co se týká nákladů na výrobu, jsou srovnatelné. Všechny výrobky jsou testovány přímo při výrobě i v testovacím centru v ČR. Hezký den. P.S.

 

Dobrý den, mám nakoupené pleny a chtěla jsem se zeptat zda je mohu susit v sušičce na nějaký šetrný program. Děkuji. Tereza

Odpověď: Dobrý den, den.
pleny je možné sušit v sušičce na program cool nebo jiný šetrný program (každá sušičká má uvedeno jinak). Při pravidleném používání sušičky může dojít k rychlejšímu opotřebení - stejně jako u většiny prádla. Hezký den.P.S.

 

Koupila jsem 6 plenek na zkoušku a jsou super! Zatím neprotekly ani jednou, uschnou mi přes noc (jen bambusky schnou déle) a holčička neměla opruzeniny ani jednou. Velikost se krásně upraví pomocí patentek a gumiček. Poštou už mi jdou další plenky, protože 6 je opravdu málo :)

Lenka Dvořáková

 

Plínky právě dorazili - prcek je ještě v bříšku, tak můžu pouze hodnotit, jak jsou krásné a jak moc se těším, až do nich budu mimi balit. :-) Určitě ale doporučuji všem, kteří váhají, zda látkovat či ne, aby se z důvěrou obrátili na paní Petru. Trpělivě odpověděla na mé dotazy a vše mi vysvětlila. Po objednávce, respektive, platbě, následovalo rychlé dodání. Perfektní servis! Na jaře doplním osobní zkušenost s plínkami.

Janina

16.11.2014

Plínky AIO gagas používám už na druhé dítko a stále jsou perfektní. Po roce a půl užívání je moc ráda doporučuji dalším.Na noc doporučím bambusové vkládačky, opravdu sají mnohem lépe a pro našeho počůránka jsou nejlepší. Už se těším na nákup dlouhých bambusek, jen doufám,že budou brzy v prodeji.

Eva

14.11.2014

Bohužel já se musím podělit o špatnou zkušenost s těmito plenami. Po 4 měsících mi začli dvě protékat a teď po 6 měsících užívání, už gumičky kolem nožiček přestali těsnit, hlavně u typu mindy. Peru na 40 stupňů v prášku battole. Suším jen na sušáku mimo topení. Jsou krásné, ale to je vše. Za mě tedy pleny nedoporučuji.

Zdenka Z.

Odpověď: Zákaznici jsme nabídli možnost reklamace, které nevyužila. Dle zaslaných fotografií měla nedostatečně utaženy gumičky, které stačí utáhnout.

 

9.11.2014

Velmi dekuji za cenne rady a pripravu vybavy. Jsme s celouvybavou maximale spokojeni-podlozky uz koupily dalsi tri kamaradky. Prani spokojenych zakazniku jako jsme my preje Veronika

Veronika

3.11.2014

Koupila jsem na zkoušku 1 svrchní plenu a 2 extra savé vkládací na noc. Musela jsem přidat ještě třetí savou a konečně spí náš malý 16- ti měsíční savec (a s odpuštěním "učůránek") až do rána v suchu, což se nám dlouhé týdny s nejrůznějšími značkami papírových plen nedařilo. Takže s Gaga jsme všichni spokojeni a kupuji druhou sadu na střídačku. Jednání s prodávající rychlé a vstřícné. Děkuji a doporučuji:-)

Ála

2.11.2014

Neuvěřitelně rychlý dodání a jako vždy úžasný zboží :-) Můj třetí nákup hodnotím opět na jedničku a všem můžu- nejen pleny - doporučit.

Hanka

1.11.2014

Pleny i ostatni produkty splnily ma ocekavani. Pleny jsou jednoduche a narozdil od jednorazovych uz nemusime bojovat s opruzeninami.V latkovych plenach zcela zmizely,takze neni treba nicim zadecek mazat. Pytel vyuzivame uplne na vsechn,na plavani nesmi nikdy chybet:-) Dekuji za rady se sestavenim vybavy a ostatnim maminkam Vas muzu s radosti doporucit:-)

Mirka

 

14.10.2014

Vyrobky znacky gaga\'s jsem si oblibila a doporucuji je rada dal:-))))

Verca

16.9.2014

Nejlepsi latkove vlozky,co jsem kdy mela.prijemne,save a pekne sedi. Prebalovaci podlozka byl velmi uspesny dar. Nasemu budoucimu miminku uz latkovou vybavu neresim. Gagas jsou jasna volba!

Kajka

6.9.2014

Na zkoušku jsem vzala 2 kapsovky a musím říct, že jsou pro mě při přebalování ze všech látkovek nejpohodlnější. Malá je dost háklivá, takže přidávám fleecovou separačku a ta je opravdu skoro suchá. Rozhodně hodlám přiobjednat další kusy (těch ostatních látkovek se zbavuju). Plenky v porovnání s jinými rychle schnou. Mrzí mě, že je tak málo vzorů na suchý zip, patentky mi nevyhovují. Zkusila jsem také slipové vložky a jsem spokojena, určitě doobjednám (jsou krásné, pohodlné a u mě zatím také spolehlivé, na rozdíl od jednorázových). Jen vložky do podprsenky mi nevyhovují, používám jednorázové, které zůstanou suché, látkové sice opravdu neprotékají, ale zůstávají mokré, což mi vadí. Jinak musím pochválit také paní majitelku za rychlé a vstřícné jednání. Miriam

Miriam

3.9.2014

Máme Gagasky AIO na patentky už od narození a jsme s nimi velmi spokojení. Teď je malé 6 měsíců a neměnila bych. Už jsme dokoupili i další vzory. Dokonce i na kyčlích si pan doktor liboval. Vkládací pleny používám raději ty mikrovláknové, protože jsou jemnější na dotek a tolik se při pohybu miminka nehrnou. Máme malou dračici, která je neustále v pohybu, takže občas se nám plenka lehce shrne, ale to se nedá nic dělat. Taky se nám poslední dobou stane, že v noci plenka proteče. Ale je to asi tím, že malá čůrá už víc a taky hodně ráda spí na boku. Než to pak plenka stačí vsáknout, steče to po nožce ven. Ale není to nic tak tragického. Hodím to do pračky a jede se dál. Hlavně, že má malá pohodlí a já nemusím kupovat papírovky a denně chodit s košem. Za nás tedy určitě jo. Gagasky doporučujeme .

Lenka V.

29.8.2014

S plínkami a nejen jimi jsme moc spokojení. Krásně sají a hlavně je s nimi malý v SUCHU, což u jiných látkovek není. Přebalujeme cca po 3 hodinách (stejně jako u papírovek) a nikdy nám neprotekly. Svrchní kalhotky máme na noc a vydržíme celou noc bez přebalení :-) Kojící vložky jsou moc příjemné, hezky sají i sedí.

Katka

8.8.2014

Dobrý den, s Gaga pleny moc spokojená nejsem. Bohužel jsem čekala více, pleny moc nesají, musíme přebalovat už po jedné hodině max. po hodině a půl. Používáme je jen doma, jdeme-li ven nebo na noc používáme Pampersky. Za mě tedy ne. Hezký den Eva

Eva

7.8.2014

Látkovala jsem už u prvního dítěte - syna, takže u druhého dítěte jsem si byla jistá, že v tom chci pokačovat. Plenky po synovi byly z bambusového vlákna, dlouho schnuly a hlavně se po dvou letech používání téměř rozpadly. Proto jsem u Gaga´s plen byla mila překvapená tím, jak dobře schnou, střihově jsou perfektní, pěkně sedí na zadečku, nikdy mi neprotekly (což se o zřídka používaných jednorázových plenách říct nedá). I vrchní kalhotky sedí perfektně! Chválím a doporučuji, kde se dá, dokonce jsem si doobjednala nedávno další parádní kousky. Před narozením druhého dítka - dcery jsem nevěděla pohlaví miminka, takže teď jsem se mohla konečně zásobit dívčími vzory a barvami. :)

Lenka Bukáčková

4.8.2014

S kalhotkovými plenkami jsem velmi spokojená, pohodlné použití jako u jednorázových plen. Vkládací pleny po několika vypráních velmi dobře sají, díky nastavení gumiček u kalhotek neprotečou. Plenku nevkládám do kapsy, jen ji položím navrch a dají se použít i klasické čtvercové pleny. Navíc jsou velmi hezké designově, určitě doporučuji i ostatním maminkám.

Lucie K.

31.7.2014

Jsme spokojení - po utažení gumiček nic neprotéká a malé pěkně sedí. Děláme parádu všude kam dorazíme :-) S přístupem obchodu jsem spokojena, už se těším na nové vzory.

Jituš

29.7.2014

Dobrý den, po přečtení pouze kladných hodnocení, jsem neváhala a objednala. Bohužel, za mě a moji dcerku zklamání. Plenky protékají, pokud dotáhnu gumičku moc, na nožce je to znát, pokud povolím, protékají. Také vnitřní vkládačka se uvnitř trochu shrnuje, v porovnání s jinými značkami.

Veronika

28.7.2014

Zatím jsem pořídila tři plenky na zkoušku a jsem velmi spokojená - krásně sedí, rychle schnou, použití je stejně jednoduché jako u jednorázových (navíc dcerka může nosit i stejnou velikost oblečení, protože jsou plenky štíhlé). Doufám, že do budoucna se objeví více vzorů se suchými zipy. :-) Velmi se mi také líbí velké /ale skladné/ přebalovací podložky, které jsem v jiném obchodě neviděla. V neposlední řadě oceňuji velmi rychlou a příjemnou komunikaci a vstřícnost paní Sýkorové.

Petra

23.7.2014

včera mi přišla startovací sada střední a musím říct, že jsou úžasné, teď už jen počkat až se nám to robátko narodí a hurá na to :-)

Pavlína K.

17.7.2014

Zaslani do zahranici probehlo bez problemu,velmi mily a ochotny pristup.Jsem rada za pleny na suchy zip, perfektne padnou,netlaci ani neprotekaji. Prekvapenim byl velmi maly zadecek,ktery mame v jinych plenach mnohem vetsi..

Renata

2.7.2014

Nej nej plinecky ze vsech, paradne padnou, neprotecou a kolik paradz v nich delame:-).Kojici vlozky moc hezky sedi, krasne saji a hlavne jsou diskretni, takze nejde nic videt.Pytlik je uzasna vec, ma jej I moje mamka misto jako kosmetickou tasticku.Vychvalenou rychlost dodani mohu potvrdit

Iva

30.6.2014

Dobrý den, moc děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Plena AIO díky stahování gumiček nám sedí opravdu dobře, svrchní kalhotky jsou také skvělé. Otestovali jsme i extra savou bambusovou plenu na noc - tam bohužel jedna nám na celou noc nestačila - syn je velký dávkař, takže budeme muset dávat dvě. Nicméně plena krásně sedí ve svrchních kalhotkách a neposunuje se (ani nevyužíváme kapsy u svrchních kalhotek). Hezký den

Veronika

19.6.2014

Pleny došly velmi rychle a v pořádku. Už jen čekám, až je budu moci vyzkoušet. Až se potomek vyklube.

Lenka

19.6.2014

Dneska dorazily AIO plenky a jsou jak vzhledově nádherné, ale i na dotyk příjemné. Na malého si musím ještě týden počkat, ale nedalo mi to a na zkoušku sem je otestovala vodou a doopravdy na dotek působí suchým dojmem. Určitě budu doobjednávat a poprvé musím říct, že cena odpovídá kvalitě

Petra S.

17.6.2014

Paní Petra Sýkorová je velice vstřícná a ochotná, zodpoví jakýkoli dotaz. Rychlý a bezproblémový nákup. Nejprve jsem si koupila pár kousků AIO plen. Po vyzkoušení jsem dokoupila další a ještě další určitě pořídím. Plenečky krásně sedí, nepromoknou, díky stavitelným gumičkám kolem nožiček nemá šanci nic protéci. I když jsme byli malé miminko 2600 g plenky nám seděly. Bohužel musíme nosit široké balení, což jsou 2-3 vkládačky, pak má prcek veliký zadeček a všechno oblečení musíme mít minimálně o jedno číslo větší. S jednorázovou plenou a dvěmi čtvercovými plenami je objem stejný, ale neprodyšný. Látkové separační pleny jsou lepší než jednorázové bambusové, chrání více plenu před zašpiněním od stoličky a miminko je více v suchu. Pytel na plenky je velký a nepropustí vlhko ani zápach. Přebalovaní podložka pod miminko je velice praktická k lékaři nebo všude tam, kde miminko je rozbalené, bez plenečky a nemusíte se bát znečištění pokud se miminko vyčůrá, nepromokne, je prostě super. Bohužel vložky do podprsenky mi nesedí, nekopírují prso, okraje jsou skrčené a proto jsou hodně vidět. Děkuji za tyto plenečky a vstřícný přístup.

Káťa

Maminka Monika nám zaslala fotku dalšího přírůstku do rodiny. Testuje na něm naše pleny, které pořizovala již pro syna. Přidáváme tedy její fotku a komentář:" Posílám Vám na ukázku plenečku na našem dalším miminečku. Jsou jí dva měsíce a jde jak 25m. chlapečkovi tak i jí :) :) tak krásný den a hodně spokojených dalších kupujících :)"

Děkujeme a přejeme jí i celé rodině zdraví a pohodu. Tým GaGa\'s pleny.

 

4.6.2014

Dobry den,jsem velmj spokojena s pristupem a rychlosti dodani. Menstruacni vlozky jsou senzacni. Mam uz doma zasobu jine znacky,ale jsou z bavlny a to je nesrovnatelne. Bambus je krasne prijemn,na zanety si je mooooc pochvaluji. Tasticka na vlozky nema chybu. Dokoupim urcite dalsi. Fandim Vam a drzim palce. Ja jsem maximalne spokojena a vsude Vas doporucim :-)

Veronika

23.5.2014

Látkuji s dcerou od narození a na tuto značku jsem narazila na akci S kočárkem Prahou. Paní majitelka byla moc milá, vše hezky popsala, přístup byl opravdu profesionální. U stánku se mnou dokonce stály známé osobnosti, které také nakupovaly, tak jsem si řekla, že musím tuto značku vyzkoušet i já :-) AIO i svrchní kalhotky jsem včera zkoušela celý den a jsem nadšená. Krásně drží, nikde nic neproteče a jsou hezky prodyšné. Jsem mile překvapena i savostí a malým zadečkem v pleně. Všem maminkám můžu pleny vřele doporučit, sama jsem nenakupovala naposledy :-)

Lenka

21.5.2014

Děkuji za rychle vyřízenou objednávku plenek, jsou opravdu krásné. Oceňujii profesionální přístup - telefonické info o zpoždění objednávky (platila jsem předem). Miminko má přijít na svět už za chvilku,předpokládám že mu gagáčky budou vyhovovat a já si objednám ještě další - už mám vybrané vzory :-)

Monika R.

21.5.2014

Dobrý den, tak už i na nás došlo a druhý den pleny zkoušíme.. párkrát nám to proteklo,ale to se časem vychytá... jen to vypada tak směšně jak je to miminko pidi a ty pleny tak velike..takze má zadek velkej jak hrom..ale jinak pleny příjemné, a doufám, že poslouží co nejdéle:o)

Dáša

7.5.2014

Úžasné pleny a super rychlé doručení. Jsem moc ráda, že jsem tyto pleny pořídila, protože jsou nejlepší z námi zkoušených značek (a to jsem koupila samé vychvalované). Mám AIO i v jiné cenové relaci a vůbec nejsou tak propracované jako GaGa\'s. Pytel na pleny je super velký, kojící vložky se v podprsence ani nehnou a sají bezvadně, bambus je velmi příjemný i na rozpraskané bradavky. Už se těším, až dopořídím menstruační vložky :-)

Petra

3.5.2014

Dobry den, prosim poradte, po porodu chci pouzivat latkove plenky, co si mam koupit, staci mi nejdriv jen Aio plenky (kolik?) je potreba dokoupit i zvlast vkladaci plenky? K cemu pak jeste mit svrchni kalhotky? Diky za info ;-)

Jarka

Dobrý den, ozvěte se nám na info@gagapleny.cz  Ráda Vám se vším poradím :-)

29.4.2014

Tyto látkové pleny mi doporučila kamarádka. Již před porodem jsem si objednala první testovací sadu, hned po příjezdu z porodnice jsem začala látkovky používat a jsem s nimi moc spokojená. Měla jsem nějaké jednorázové pleny a tak jsem ze začátku střídala látkovou s jednorázovou, ale malý měl vždy po jednorázové pleně osypaný zadeček a tak jsem hned druhý týden doobjednala další GaGa plenky. objednávka a dodání jsou vždy vyřízeny velmi rychle. Při porovnání, která pleny vydrží déle, jestli látková, či jednorázová mohu říci, že je to tak na stejno.

Mája

25.4.2014

Začala jsem látkovat hned, jakmile jsme dorazili domů z porodnice..nakoupené jsem měla různé druhy látkovek, z různých materiálů od různých značek, ale od té doby, co jsem si objednala Gaga pleny, jsem naprosto spokojená..nejprve jsem zakoupila jen pár a po dvou týdnech zkoušení přiobjednávám další a tím to asi neskončí...jsem naprosto pokojená, jsou maximálně vyhovující, náš Vítek se zbavil opruzenin a stopro každá mamí ocení i snadnou údržbu, rychlé schnutí a pořizovací cenu.Suším v sušičce převážně a oproti jiným plenám tyto zatím neztratily nic na kráse ani kvalitě. Vřele doporučuji a Gaga plenám děkuji!!!:)

Alena

14.4.2014

Dobrý den, s Gaga´s plenkami jsme spokojená, jen bych chtěla aby mi nějaká zkušená maminka poradila: Amálka má 9 měsícu a už jsou jí 2 vkládačky tak na hodinu max a 3 se mi do kapsy zdají moc nebo už se tam hůře soukají. Prosím poraďte :-) hezký den všem Klára Parák HAlouzková meil na mě je halluzenka@seznam.cz děkuji

Klára

11.4.2014

Gagapleny jsem začala používat u starší dcery až v době učení na nočník, do té doby jsme používali jednorázovky. Vzhledem k učení na nočník jsem vkládací plenku dávala před kapsu, aby si dcera více uvědomovala mokro. Byla jsem s nimi moc spokojená, proto jsem je začala využívat i u mladšího syna, je úžasné, že když vložím vkládačku do kapsy, tak je syn téměř v suchu. Plenky krásně sedí, manipulace je velmi jednoduchá, po vyprání rychle schnou. Jsme s nimi spokojeni. A ty nádherné vzory-dost těžko se vybírá. U dcery máme vyzkoušené i tréninkové kalhotky, ty jsme měli asi od tří firem a tyto byly nejlepší. Na závěr musím kladně ohodnotit i obchod-objednávala jsem dvakrát, vždy výborná komunikace a rychlé dodání.

Lenka Š

10.4.2014

Dobrý den, plenečky AIO všem maminkám vřele doporučuji!! Už jsem dokoupila i pytlík na pleny, přebalovací podložku a dnes mi přišly domů už i separační plenky a bambusové ubrousky. Jsem maximálně spokojená !!!

Jana M.

28.3.2014

Dobrý den, plenečky AIO jsem si objednala na zkoušku a po dvou dnech jsem se opravdu zamilovala !!! Doobjednala jsem hned další a jsem nad míru spokojená. Pleny plní funkci velmi dobře a paní Sýkorová odpoví na jakýkoliv dotaz v rychlosti :-) (nevěděla jsem jak správě pleny umístit, první den mi protékaly, ale s její radou teď vše funguje jak má) A nejvíce mě u látkování těší prospěšnost pro miminko i přírodu + přebalování mě teď opravdu baví :-)) Opravdu doporučuji vyzkoušet !

Radka M.

23.3.2014

Pleny pouzivame delsi dobu a stale plni funkci na 100%.Povrch ani material neni vubec opotrebovany,nemuzu si je vynachvalit. Nazor nepouzivat jen AIO je dle meho zcestny. Ja jsem po vsech zkusenostech zustala jen u nich. Pani majitelce drzim moc palce,to jak neustale vse vylepsuje a konzultuje s maminkami je obdivuhodne:-)

Eliska

20.3.2014

Dobrý den Petro,
dnes mi dorazila nepromokavá podložka a je super Moc děkuji za velmi rychlé vyřízení, všem vás mohu jen doporučit.

Ivana

13.3.2014

Dobrý den, paní Petro,

mockrát děkuji za rychlé doručení balíčku. Pleny jsou velmi příjemné a krásné. Systém nám plně vyhovuje, nic neprotéká, pleny krásně sají. Jsem ráda, že jsem našla Vaši značku, s předešlými jsem tak spokojená nebyla. Pytel na pleny je velmi praktický, velký a zároveň skladný. Lituji, že jsem nekoupila dva, ale alespoň mám důvod návratu do Vašeho obchůdku :-) Přeji hodně spokojených zákaznic.

Já mezi ně rozhodně patřím!

Magda

21.2.2014

Dekuji za rychle dodani,jsem nadsena. Prebalovaci podlozka je super,plenky uz testuje starsi syn a budou cekat na brasku. Jsem prekvapena,ze i triletemi sedi.Rada se do vaseho obchudku vratim a moc se tesim na latkove vlozky:-)

Lenka

19.2.2014

Plenky jsem začala používat prakticky hned po narození syna a musím říct, že díky nastavitelným gumičkám krásně sedí i kolem nožiček a nikde nic neprotéká. Papírovky používám jen když jedeme např. na víkend pryč a i když používám kvalitní pleny, tak mazání bepantenem po každém přebalení je nezbytné. S Gaga plenkami mažu zadeček preventivně jen občas tak 1x denně a opruzeniny nemá a to i přesto, že vkládací plenku dávám do kapsy v kalhotkách vlastně jen když jdeme ven a vím, že nebudu moci delší dobu přebalit. Plenky krásně sají a syn je v nich spokojený. Díky moc za tyto plenky, jsem maximálně spokojená.

Eva

4.2.2014

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za velmi krásné a pohodlné plínky . Vzory se mému muži líbí tak, že ho přebalování láká a první pokusy má za sebou. Dělají krásný malý zadeček a rychle schnou večer vyperu a ráno můžu použít. A podložka je perfektní jak na cestování tak doma na hraní. Za mne samá plus

Zuzka

27.1.2014

Velká spokojenost jak s plenami AIO tak i s kalhotkami, krásně sedí. Nastavitelnost gumiček je velké plus.Jen je potřeba je opravdu několikrát vyprat než získají savost, ale jsou velmi příjemné a pohodlné jak na užívání, tak i na údržbu :) všem jen doporučuji.

Jiřina

27.1.2014

Dlouho jsem zvažovala, zda začít s látkovýma plenama. Moje dcerka už má 10m, koupila jsem pár AIO a spokojenost nadevše, krásně sedí, gumičky pěkně obepínají a přitom neškrtí,jen nechápu proč jsem tak dlouho čekala :), vždyť na moderním látkování nic není, a malá je v pohodlné plenečce spokojená a konečně jsme se zbavili opruzenin a to jsme používali dost drahé Pam..prem... Vřele všem doporučuji, a investice se opravdu vyplatí i vrátí :)

Eliška O.

26.1.2014

Výborná komunikace, rychlé vyřízení, výborný produkt. Všem vřele doporučuji.

Ajka

23.1.2014

Chtěla bych moc poděkovat paní Petře za úžasné rady, rychlé dodání a skvělé zboží. Pleny, podložka i pytel jsou nádherně zpracované a plně funkční. Nepropustná kapsa s gumičkami je malý zázrak :-) Všem nerozhodnutým maminkám můžu jen doporučit. Papírovky od teď dávám jen na dovolenou. Zdraví Vás velmi spokojená zákaznice Míša.

Míša

6.1.2014

Mé zkušenosti s látkovými plenkami začínají v roce 2011, kdy se mi narodil první syn. Jako nezkušená látkařka jsem koupila hned celou sadu biofroťáčků od Popolini, která po čase letěla celá do skříně, protože plenky byly příliš objemné a jednoduše mi nesedly. Hledala jsem tedy dál a tentokrát jsem narazila na Anavy. Jejich AIO sice dobře seděly, ale protékaly často i po jedné dávce. Když jsem čekala druhého syna, vyzkoušela jsem na doporučení kamarádky GAGA´s a byla jsem, vlastně stále jsem NADŠENÁ. Plenky jsou krásně měkké, vkládací vložky taktéž, navíc vydrží i v noci, kdy přebaluji méně často. Plenky rychle schnou a zdá se, že ani netvrdnou (nedokážu 100% posoudit, protože střídám šňůru se sušičkou). Nemůžu si vynachválit širokou škálu motivů, která mi dříve chyběla. Velké plus si zaslouží i to, že jich je velká řada v neutrálních barvách a vzorech, což především ocení maminky, které si plánují ponechat plenky na další cvrčky. AIO od GAGA´s mi zároveň při častém přebalování suplují svrchňáky, neboť místo toho, abych vložky vkládala do kapsy pokládám je na ní. Do nebes musím taky vyzdvihnout přebalovací podložku, je jednoduše kouzelná a už mi jí leckdo pochválil. Mám jak hladký povrch, tak i minky a musím připustit, že minky mám raději, protože se mi zdá takový teplejší. V poslední době mě také mile překvapil pytel na pleny. Ve srovnání s tím starým je tohle prostě mercedes. Můj starý pytel od Popolini byl na patentku, s jednou kapsou, z celkem slabého PULu, takže jsem měla pokaždé pocit, že patentek vytrhnu. Zatím co GAGA´s pytel má všechny vychytávky - zip, dvě oddělené kapsy, očko na pověšení a skvělý motiv. O letošních Vánocích jsem ho hned využila, když jsme jezdili na návštěvách. Poslední věc, kterou bych chtěla zmínit jako inspiraci pro GAGA´s team. Co takhle přidat do nabídky látkové separačky. Mám doma tuším, že z mikrovlákna a vyhovuje mi, že je můžu prát. Ty bambusové jsem totiž chtě nechtě vždy vyhodila. Přeji Vám mnoho úspěchů a těším se, až pro Vás budu moct hlasovat v Plence roku 2014

Michaela K.

29.12.2013

Velkou radost nám udělal vánoční dárek v podobě výbavy od Gaga´s plen. Po vyzkoušení jsme si je přáli pod stromeček a celá rodina nás jimi obdarovala. Na první dítě jsem používala jednorázovky a látkování jsem viděla složitě. Gaga´s pleny jsem viděla u kamarádky, vyzkoušela je a musím přiznat, že jsou s jednorázovkama opravdu srovnatelné. Nerozhodnutým maminkám je doporučuji vyzkoušet, materiál je neuvěřitelně příjemný.

Blanka

28.12.2013

Velmi příjemné plenky se kterými se dobře manipuluje. Dvě řady patentek obepínají nožičky a neškrtí. Oceňuji jednu velikost a možnost ji nastavit, značně jsme tak ušetřili. I po delší době plenky drží tvar, savost a barvu. S kojícímu vložkami jsem také velmi spokojená.

Jarka a Matyášek

25.12.2013

Dobrý den, už pár týdnů testuju vaše pleny a jsem nadšená. Díky nastavitelným gumičkám se staly Gagas pleny našimi nejoblíbenějšími. Plenky se nikde neodchlipují, neprotékají a netlačí. Ve výbavě mám několik vychvalovaných značek, ale Gagas bezkonkurenčně vedou. Určitě jsem nenakupovala naposledy a přeju hodně spokojených zákaznic v roce 2014.

Bětka

7. 12.2013

Dobrý den, děkuji za kvalitní a krásné svrchňáčky. Výborně sedí, neprotékají, nedělají otlaky. Dvojité gumičky krásně obepínají nožičku. Mám je na čerstvě narozenou dceru i na tříleťáka přes noc a oběma vyhovují. Jsem moc ráda, že máte jednovelikostní provedení a já jsem tak ušetřila spoustu peněz, na syna jsem měla jiné značky a dokupovala pořád další velikosti. Svrchňáčky bych uvítala ve více vzorech, protože jsou opravdu ohromné. Všem nerozhodnutým maminkám je doporučuji vyzkoušet

Monika

27.11.2013

Nejlepší plíny, používáme celé čtyři měsíce ve dne v noci a moc mě mrzí, že jsem je neobjevila už před pár lety pro syna.Právě jsem přiobjednala další, už ty nové, těším se až dorazí. Za nás můžeme vřele doporučit!

Libuska S.

26.11.2013

Vyzkoušela sem už spousty plenek a značek (jsem plenkomaniak), kapsovek několik výrobců od levnějších až po drahé a musím říct, že kapsovka Aio od Gagplen mne hooodně moc mile překvapila! Největší kapsovka, co se mi kdy dostala do ruky, takže i batolátko bude mít zadeček hezky v suchu a nebude mu časem vykukovat. Plenku jsem jen jednou vyprala a hned po prvním použití krásně sála a nic neproteklo ani p 3 hodinách spánku (a že náš učůránek potřebuje kapsovky přebalovat častěji, cca.po 1,5 hod., jinak všechny zatím provlhly). Zmenšovací gumičky, to je opět vychytávka co jiné plenky nemají a nikde sem to neviděla. Jsme moc spokojení! :-) a objednali jsme si už další krásné vzorečky na dělání parády :-). Maeruška a Tomášek :-)

Maruška

24.11.2013

Jsem naprosto nadšená z nových AIO. Je vidět,že jsou plenky vymýšleny s rozumem a testovány maminkami. Do této chvíle jsem myslela,že dokonalá plena neexistuje. Teď ji mám doma!!!

Lucie a Ondrášek

17.11.2013

Bezvadne padnouci svrchnaky.Diky dvojitym gumickam zadne otlaky ani proteceni.Vydrzely celou noc-12 hodin!!!Pro me velke prekvapeni,tolik jsem ani necekal:-)Gumicky u AIO nemaji chybu. Je to nesrovnatelne s puvodnima plenama, moc moc chvalim.

Vendy

5.11.2013

Obchod i jeho výrobky můžu všem rozhodně doporučit. Komunikace i vyřízení zakázky bylo podvakrát velice příjemné! Barvy a vzory odpovídají fotkám. Cena je ve srovnání s konkurencí báječná! Co je ale nejdůležitější..plínky jsou naprosto perfektní!Fungují jako pratelné pampersky, ale narozdíl od papírovek se v nich zadeček tak neopruzuje.Užívání zvládají i tatínci nebo babičky.Vše se vypere a hlavně rychle schnou...což se o mnohých jiných látkových plenách říci nedá!První dítě vyrostlo v papírovkách, pak jsem objevila GaGa pleny a už bych neměnila!

Zuzana

3.11.2013

Po vyzkoušení spousty značek jsem narazila na „gagáčky“ a konečně našla 100% plenku pro náš zadeček :-). Střih plen nám krásně sedí, o nádherných vzorech ani nemluvím. Konečně jsem našla neprotékající plenky. K Vánocům budu obdarovávat kamarádky vaši bezvadnou přebalovací podložkou, takže určitě ještě něco přiobjednám i pro nás, investice se určitě vyplatí. Moc děkuji za rady a bezvadný přístup!

Pavlína

29.10.2013

Právě mi dorazil balíček plinek . Dodaní velmi rychlé a možnost konzultace mne potěšila Jsem taky nadšená jak moc hezky vypadají a jak je materiál příjemný. Nemůžu se dočkat až je budu moct vyzkoušet na našem prdolkovi a přidat tak zkušenost s látkováním.

Zuzka F

14.10.2013

Plenky jsem vzala čtyři na vyzkoušení a jsou suprové. Snadné použití, nádherné vzory a oproti ostatním AIO nízká cena. Určitě doobjednám další.Moc se mi líbí nápad s nastavitelnými gumičkami. To jsem ještě nikde neviděla, takže se těším na vyzkoušení:-) Přebalovací podložka je krásně skladná a velká. Nádherné zboží, rychlé dodání. Určitě vás budu doporučovat dál:-)

Zuzka

9.9.2013

Plenečky jsou krásné, použití pohodlné, dodání je bleskové. Začala jsem klasickýma plenama a vyzkoušela několik typů moderních plínek, aio gaga mi sedí nejlépe. A v létě jsme honili parádu jen v plínce a tričku :-D

Bohunka

2.9.2013

Já jsem také moc spokojená, používala jsem rok obyčejné čtvercové pleny, na cestování jsem si kupovala jednorázové, které jsem vyměnila za tyto gagáčky a požívám je nakonec i doma :o) Takže se bude přikupovat. Jinak do kapsy se může dát klidně jedna klasická a jedna bambusová vkládačka a mám z toho pěknou noční plenku, která neproteče :o) Když mi došly vkládací plenky, tak jsem jednoduše vložila jednu čtvercovou a bylo :o) Takže super, jinak já si přikoupím ještě vkládací plenečky, protože se nemusí hned prát i kalhotky, které můžu použít zase dál. Jo a přišli poštou bleskově

Áďa

27.8.2013

Nikdy bych nevěřil, jak je používání látkových plen snadné a téměř bez rozdílu ve srovnání s jednorázovými plenami. Chce to jenom na začátku vytěsnit z hlavy představu o klasické pleně a jejim vyvařováni z dob dávno minulých a všechno jde samo, zvláště pak když máte v ruce GaGa plenu. Jako látkující tatínek můžu jenom doporučit.

Petr

12.8.2013

Zase jsem se vrátila do Vašeho obchůdku... Mám neskutečnou radost z nových vzorů. Balíček dorazil bleskově, takže velký dík! :o)

Míša Z.

8.8.2013

Podložka je krásně velká a úžasně skladná. Děláme s ní všude velkou parádu.

Anička

28.7.2013

OBJEVILA JSEM AMERIKU!!!:) Vnitřní vrstva kalhotek má tzv. stay-dry vrstvu, která propustí vlhkost dovnitř, ale už ne zpět. Než jsem toto zjistila, dávala jsem vkládačku jen tak na kalhotky, a kapsu pro vkládání jsem ignorovala, říkala jsem si že je to zbytečná práce navíc, vkládačky vsouvat dovnitř. Tím jsem ale naše mimčo ochudila o možnost být i v počůrané plínce stále v teple a v suchu. Jakile jsem se o této vrtsvě dozvěděla, hned jsem vyzkoušela vložit vkládačku dovnitř a rozdíl byl markantní! Dítě mi v pleně vydrželo mnohem déle a i počůraná plenka byla na omak teplá a suchá(vyndejte počůranou vkládačku, sáhněte si a hned ucítíte rozdíl!). Na noc nebo na dlouhé vycházky dávám do plenky dvě bambusové vkládačky a na dlouhé hodiny je o sucho postaráno. Tak jsme se úplně zbavili papírovek!!! Kompletováním plen strávím jednou za tři dny je n pár minut a už se z toho stal příjemný relax:) doporučuju!

Katka Z.

14.7.2013

Ačkoliv nepatřím mezi látkující maminky, využívám látkové vložky do podprpseky, se kterými jsem hodně spokojená.Bambus je moc příjemný a nepromokavá vrstva ještě neprotekla, přestože bych mohla kojit klidně tři děti:-) Nyní jsem přiobjednala přebalovací podložku a ta je luxusní. Krásně velká (oproti jiným značkám jednou taková), používáme ji hodně i na zahradě do trávy a jsme mooooc spokojní.

Lucka

 

25.6.2013

Z duvodu uceni na nocnik jsem vyzkousela trenigove kalhotky od teto znacky a jsem velmi spokojena. Za obrovskou prednost povazuji moznost rozepnout kalhotky (lepe se sundavaji). Diky nim se dcera naucila sama oblekat a sundavat kalhotky. Prijemny bambus opravdu hodne vydrzi, takze muzeme bez problemu absolvovat delsi prochazku a take jsem moc rada za to, ze jsou jednovelikostni. U ostatnich znacek maji zvlast kazdou velikost, takze je to zbytecne utraceni, kdyz mam za jednu cenu tyto:-) Jiz zminovane rychle dodani ostanimi maminkami mohu jen potvrdit!

 

Míša

23.5.2013

Koupila jsem tri pleny na zkousku a byla jsem velmi mile prekvapena. Dala jsem na recenze maminek a musim s nimi souhlasit. Ocenuji rychlost dodani a z plenek jsem nadsena. Opravdu velmi rychle schnou, miminku delaji maly zadecek a ty uzasne vzory Laughing))). Urcite jeste nejake prikoupim. Jsem maximalne spokojena. Tento obchod vrele doporucuji a chvalim - vice takovych.

Radka a Matysek

19.5.2013

Skvělá cena a snadné použití. Pleny padnou mladší dceři jako ulité, starší trénuje s tréningovýma kalhotkama a perfektně se nám to daří. Určitě jsem nenakupovala naposledy!

Bára

17.4.2013

Plenky GaGa mohu jen doporučit. Nejen, že jsou funkční a savé, ale mají krásné vzory, dobře padnou a neprotékají. Cena je více než dobrá. Jsem velice spokojená i s přístupem paní majitelky, více takových obchodníků!

Eliška A.

3.4.2013

Plenky používám 14 dní a přidávám se k zástupu spokojených maminek. Jsem z nich nadšená, krásně sají, nepropouští vlhkost, je s nimi jednoduchá manipulace při přebalování, dělají malý zadeček, což se mi líbí asi nejvíce. Mám doma ještě kalhotové pleny popoliny, jsem s nimi taky spokojená, ale jsou velmi objemné, používám je jen na spaní (když už je mám doma). Ale pro motorický rozvoj dítěte se mi zdají gaga pleny lepší. Mé holčičce už jsou 3,5 měsíce, škoda, že je nemám od narození, narozdíl od popolínek bych je používala ihned. Nerozhodným maminkám gaga pleny můžu vřele doporučit! A určitě si k nim pořiďte více vkládacích plenek, jsou jemňoučké a dobře sají a schnou. Prostě pro mně je teď přebelování zábavou a už se těším, až krásné vzory gaga plenek ocení i moje holčička.

Eva D.

21.3.2013

S plenkami jsem moc spokojená. Mají krásný disign, jsou plně funkční, rychle schnou. Navíc ve srovnání s plenkami v podobné kategorii je příznivá cena. Velmi oceňuji i rychlou komunikaci a ochotu paní Sýkorové.

Veronika

18.3.2013

Plinečky dorazily rychle a jsou mooooc krásné. Dvouletá dceka se do nich okamžitě zamilovala, ale do týdne začala používat nočník, tak gagáčky dáváme jen na noc :-) každým dnem čekáme příchod druhé princezny, tak uvidíme, jak budou pasovat jí. Jinak má první zkušenost s látkovkama a super, také díky ochotným a vyčerpavajícím radám :-) děkuji

Eva P.

1.3.2013

Plenky dorazily neskutečně rychle a jsou zase nádherné! Pár kousků už doma máme a já i dceruška jsme spokojené. Jsou slušivé (nejradši bych měla doma skoro všechny vzory:-)), rychle schnou a pořád jsou krásně měkkoučké. Určitě jsem neobjednávala naposledy! DĚKUJU!

Míša Z.

27.2.2013

Dekuji za super rychlou dodavku, pleny jsou krasne...

Aneta

17.2.2013

Plenky dorazily úžasně rychle, vypadají výborně a zatím čekají vyprané na miminko:-) Mám recenze od kamarádek,které je taky používají,takže snad budu taky spokojená:-)

Anička

14.2.2013

Mockrát děkuji za rychlé odeslání, plínky jsou super. Přidané bambusky jsou úžesně jemný, už se těším až je budete mít v prodeji

Lucie

7.2.2013

Dobry den,zatim jsme poridili tri pleny teto znacky a jsme velmi spokjeni. Opravdu rychle schnou a delaji maly zadecek. Radi se vratime.

Nikola

29.1.2013

Jsme moc spokojení, nemáme žádnou výhradu. Používáme od narození.

M+L

22.1.2013

Do počáteční výbavy jsem pořídila pleny 5 chválených značek. Při srovnání jsem u gaga našla velký plus ve velmi rychlém schnutí (až o polovinu rychlej oproti jiným), nízké ceně, dobré kvalitě, jednoduché použitelnosti a pro nás velká přednost - plenky dělají malý zadeček a nebrání pohybu. Látkujeme od narození a jsme moc spokojení.

Martina

14.1.2013

Látkujeme zatím krátce, dcerce jsou čtyři týdny, ale už teď jí plenky parádně sedí. Nemůžeme si gaga plenky vynachválit, má z nich krásně hebký zadeček. Z papírových plenek měla opruzený zadeček. Ještě jednou děkujeme za plenky a za cené rady.

Pavla P.

9.1.2013

Dobrý den, po prvním prckovi mám komplet sadu látkových plen, ale i tak jsem koupila na zkoušku gagapleny a vzápětí koupila další. Lépe sedí už malému mimču a jsou pohodlnější i pro mě na obsluhu. Cena je velmi dobrá. Ve srovnání s tím co mám z první výbavy, bych teď už jiné než gagapleny nepořizovala. A kolik parády se s tím dá ještě udělat ...

Kristina

2.1.2013

Že budou plínky super jsem počítala podle recenzí,ale mně učaroval pytlík.V plavání odzkoušený a je frajerský,takže vozím hezky na kočíku a vše potřebné mám při ruce.Jen velká škoda,že jsem nepočkala na nový vzory,ale aspoň má manža motivaci na dárky:-D

Zuzi

21.12.2012

Koupila jsem dvě pleny na zkoušku. Látkovala jsem s prvním dítětem a teď i s druhým, proto mám spoustu plen v zásobě. Po vyzkoušení je mi líto, že u prvního dítěte jsem gaga neměla. Malému sedí od narození, dělají malý zadeček, jsou krásně hebké a měkoučké a hlavně je to s nimi rychlé. Děkuji za rychlé dodání a přeji krásné Vánoce.

Mirka

5.12.2012

Moc díky za rychlé dodání. Už jsem stihla vyzkoušet a plíny jsou super. Krásné barvy, perfektně sednou a úžasně rychle schnou.

Helča

4.12.2012

Plenky jsou hezke, levne a funkcni.

Marta

30.11.2012

Koupila jsem Gaga pleny a ještě jedny podobné (no name), které ale nemají všechny uvedené patentky (nevšimla jsem si toho). Na první pohled skoro žádný rozdíl, ale po vyzkoušení už ano. Používám na měsíční dceři a GaGa jdou opravdu krásně utáhnout v pase a patentky kolem nožiček jsou úžasný nápad. Takže radím ostatním maminkám nekupovat žádné neoriginální - sice možná něco ušetříte, ale prohloupíte:-( Moc mě překvapilo, že nám krásně pasují už v měsíci:-) Zkusila jsem i na 2,5 letém synovi a taky mu sedí!

Markéta L.

29.11.2012

Plenu jsem koupila na zkoušku pro syna, který už má rok (10 kg) a krásně mu sedí. Místa má ještě hodně, takže by měla vydržet až do konce:-)

Lucka

23.11.2012

Velmi se mi líbí dvě řady patentek, krásně drží. Uvedená rychlost schnutí je opravdu pravdivá, což jsem u AIO moc nepředpokládala.Jsme spokojeni.

Hanka J.

20.11.2012

Příjemné překvapení. Plenka poměrně rychle schne, má hodně patentek, takže jde hezky nastavit na určitou velikost a nedělá obří zadeček.

Kačka

11.11.2012

Krásně padnoucí, rychleschnoucí plena v pěkných vzorech a z příjemného materiálu. Jsem s ní moc spokojená a určitě pořídím další.

Monika L.

10.11.2012

Plinky nam moc vyhovuji, vyzkouseli jsme hodne druhu vcetne podobnych "no name", ale vetsina protekla. Moc nam vyhovuje zapinani kolem nozicek. Neomezuji malou v pohybu a je s nimi lehka manipulace. Muzu je urcite doporucit.

Lucie

6.11.2012

Jeden den jsem zaplatila a další den jsem měla pleny doma:-) To je rychlost. Díky za to i za rady:-) Ze začátku nám pleny protekly, ale zjistila jsem,že je špatně utahuju (málo). Malá je měla hodně na volno. Po správném zapnutí ani kapka, takže určitě doporučuji. Líbí se mi dvojité zapínání, krásně obepíná nožičky.Jsou úzké, nikde netlačí a dělají malý zadeček.

Lenka F.

31.10.2012

Plenky mohu jen doporučit. Jedny z mála, které opravdu sedí i baculatějšímu miminku a nikde natlačí! Zároveň dělají malý zadeček, nikde neprotečou, opravdu velmi rychle schnou a navíc jsou za příznivou cenu. Vyzkoušely jsme s dcerou hodně plen kalhotkového typu, ale tyhle jsou jediné, které jsme si nechaly.

Pavla P.

20.10.2012

Skvělá AIO plenka, vkládací plena není pevně přišita, takže není potřba prát kalhotky po každém nošení,ale můžou se nechat provětrat a použít znovu s čistou vkládací plenou. Velikost jde dobře upravit a ještě se mi nestalo,že by provlhly. Mám doma 4 značky AIO plen a tyto vedou. Rychlost schnutí je opravdu kouzelná:-)

Iva J.

9.10.2012

Koupila jsem je už na větší dítě. Kakáme do nočníku, ale s čuráním je problém. V 15 kg nám krásně sedí a nikde netlačí (to byl problém u hodně plen). Pořídila jsem jen pár, ale na další dítě určitě dopořídím. Pleny, které mám už jsou nám malé a to jsou taky jednovelikostní.

Věrka P.

29.9.2012

Tak jsme konečně po porodu a začali jsme látkovat. Zapojil se i přítel, to mám radost:-) Malá má 3029 g a gagáčky sedí. Bála jsme se, že nebudou tak malému miminku,ale je to v pohodě. Ze začátku se nám párkrát stalo,že protekly,ale jak jsem se od paní Petry dověděla, nesmí trčet vkládačka (je to logické,jen já mám ještě těhu myšlení:-)) Od té doby ani kapka a v těch huňatkových srdíčkách je naše princeznička úplně nádherná:-) Nemám moc možnosti srovnávat,ale ani není potřeba. S gagáčkama je velká spokojenost v celé rodině, takže měnit nehodlám a hned jdu přiobjednat:-)

Janča K.

23.9.2012

Dobrý den,chtěla bych Vám moc poděkovat a pochválit za výbroný obchod. Plenky jsou z krásně heboučkého materiálu, výborně sají a opravdu rychle schnou. Mám vyzkoušených již hodně plen a mrzí mě, že jsem na tyto narazila až teď. Velkou předností je pro mě i malý zadeček v pleně, mám už větší dítě, tak jsem to uvítala. Peru je na 40st. a zatím jsou pořád ve výborném stavu.

Verča H.

 

14.9.2012

Milé maminky,

moje zkušenost s plínkami gaga je super.Počínaje nákupem a rychlým vyřízením, konče zodpovězením mých otravných dotazů:-)) Plínky nemají vevnitř vkládačku nijak připevněnou, takže je používám i jako svrchňáky, což beru jako velké plus.Gro via mám všité a Anavky na patentky, ale gaga jsou jedničky. Rychlé schnutí, fajn cena a dobrá savost...co víc dodávat:-)

Káťa

 

7.9.2012

GaGa pleny mne mile překvapily.Koupila jsem dvě a nyní přikoupila další. Mám několik značek AIO a tyto vyhrávají - cenou,vzory i funkcí. Peruje na 40°C i 60°C (ikdyž vím,že to není doporučeno) a zatím bez problémů. U dcery krásně drží, nic neprotéká. Snad bych vytkla jen takové množství vzorů - je potom těžké vybírat:-):-)

Linda K.

 

30.8.2012

Moc děkuji za praktické rady a zodpovězení všech mých dotazů, takový přístup se dnes jen tak nevidí. Plíny jsou úžasný, určitě doobjednám do plného počtu. Ještě jednou Vám moc děkuji a ostatním doporučuji:-)

Karolína

 

20.8.2012

S plínama jsem maximálně spokojená. Neprotékají, krásně drží kolem nožiček, vydrží i 4 hodiny a opravdu rychle schnou. Tomu jsem moc nevěřila, ale oproti jiným AIO co mám je to opravdu úžasné. Koupila jsem taky pytlík a můžu doporučit. Už jsme vyzkoušeli i po plavání:-) Pleny dorazily druhý den, opravdu rychlé dodání a všechny dotazy paní zodpověděla. Ráda se budu vracet a dokupovat do výbavy

Kamča

 

7.8.2012

Na těchto plenkách mne ze všeho nejdřív uchvátily ty úžasné vzory. Hned poté jsem se pídila po ceně, která je opravdu víc než příznivá, především ve srovnání s jinými plenkami, které nemají tak jendoduché použití a originální design. Nemusela jsem koupit celou sadu, nejdříve jsem na několika plenkách zkusila, jak nám budou vyhovovat a pak jsem si dokoupila potřebný počet do doporučovaných 15ti kusů. Peru je na 40 i 60 stupňů, podle toho co mám zrovna v pračce, a ani vyšší stupeň pro ně není problém. Vejde se mi do nich naše čtyřměsíční miminko (již od narození) stejně jako starší dvou a půlletý syn. Použití je jednoduché, na domácí nošení cvaknu na každé straně jen spodním patentkem a je hotovo. Všechny mé všetečné dotazy matky - začátečnice v oblasti látkování byly velmi trpělivě a erudovaně zodpovězeny a hlavně za mne Petra udělala tu největší práci - vyzkoušela spoustu různých materiálů i značek a já už "jen" přebaluji spokojený zadeček do plen, které se nejvíce osvědčily:) A opravdu, můžu je vřele doporučit!

Katka Z.

 

22.7.2012

Pleny krásně sedí, gumičky hezky obepínají a přitom neškrtí. Pevné patentky a savá vkládačka. Díky těmto plenám jsem přešla jen na aio.

Lenka J.

HODNOCENÍ A DOTAZY
Jméno: *
Email : *
Zpráva: *
Opište text z obrázku: *